Gun Hub Forums banner
1 - 4 of 4 Posts

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #1 · (Edited)
Hey Folks,

Several days ago I posted asking for advise on M1 parts vendors. I received very good inputs and advise. Thank you all.

A few day later I did a lengthy post which described a failure that happened to my M1. I was asking for possible causes, and showing photo's of actual damage.

When I tied to submit the post I got a dialog box stating something like 'Your Post Is Under Review...' That's OK with me because in our world today 'review' is fine by me.

But now it has been several days and my post has not shown up....

I'm not fuss'n, I just would like to get some feed back from this vast knowledge pool.

I did contact the forum via e-mail, but just thought someone might have an explanation for me.

I'll just be 'standing-by'.....
 

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #3 ·
Here's What I Got....

Snake45,

Large thanks for the info. I 'clicked' on the link you posted and got this.....

I'm really perplexed.... I'll write the Admn. again.... All I want to do is fix my little M1....

Thank you again for taking the time to help.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #5 ·
Very weird. When I click on the link, I go right to your post.

Did you try going to the M1 Carbine subforum direct and looking for it?
Snake45,

Don't mean to be a pain,,,, See attached. I think I'm in the right spot. I really think that my account is messed up.

I've written the WebMaster, but I do not get any reply or even ab acknowledgement.

Maybe I should just forget this account and register again with a new one. It just can't be as hard as this.....

Again..... thanks.
 

Attachments

·
Registered
Joined
·
6 Posts
Discussion Starter · #7 ·
This Is A Head-Scratcher

Snake45,

I am lost. If others have seen my post I'm not seeing any responses to it from them. Except for your response.

Man, I'm lost. I've been using different forums for many years now and this one has got me.

I do not understand why I could submit 'this' post we are using now, respond to it and you see it and respond to it, but my important one I can't find or see. ????

Maybe I'll try to re-submit the post again... It will be the third time.

If anyone else can find my post with the failure and photo's, please send me PM or respond to this thread.

Again thanks.........
 
1 - 4 of 4 Posts
Top